Executive MBA i prosjektledelse.png

Executive MBA i prosjektledelse

Skrevet av Otto Husby - 10. april 2017

En Executive MBA i prosjektledelse kan åpne opp for nye karrieremuligheter og personlig vekst.Gjennom denne videoen får du mer informasjon om Executive MBA direkte fra Professor Carole Daniel (Programdirektør EMBA, SKEMA Business School).

Her møtes Professor Daniel to tidligere studenter, Paul Bulmer (oppstart høsten 2016) og Johannes Hobæk (oppstart våren 2016), på den internasjonale Campus Channel.

I løpet av denne videoen svarer Professor Daniel på en rekke ulike spørsmål stilt av publikum både om SKEMA som institusjon og deres posisjon som akkreditert utdanningsinstitusjon.
Hun forteller om etableringen av Executive MBA, og hva studiet inneholder både når det gjelder faginnhold og praktisk gjennomføring. De tidligere studentene forteller om sine erfaringer, arbeidsmengden, jobben som kreves for å gjennomføre studiet samt muligheter for karriereforbedring etter endt studie.


Last ned gratis brosjyre om Executive MBA


Neste gruppe starter i september 2017. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

 Last ned brosjyre for Executive MBA i prosjektledelse

Temaer: Prosjektledelse, Executive MBA


Otto Husby

Skrevet av Otto Husby

Otto er prosjektdirektør i Metier OEC og har over 20 års erfaring med prosjektledelse. Han er en av nøkkelpersonene i Metier Academy og har skrevet flere bøker og e-læringskurs om prosjektledelse. Otto er en faglig pådriver og en inspirerende foredragsholder, og har vært med på å utvikle Executive MBA i prosjektledelse i samarbeid med SKEMA Business School i Frankrike. På fritiden drømmer han om å drive et eget kamskjell-anlegg utenfor Farsund.

Mest leste artikler