Prince2 agile foundation.png

Produktlansering: PRINCE2 Agile® Foundation

Skrevet av Jon Arve Wålberg - 27. september 2018

Vi er stolte over å lansere en helt ny sertifisering: PRINCE2 Agile® Foundation. Axelos annonserte våren 2018 at de utvider tilbudet rundt smidig prosjektgjennomføring ved å lansere en ny sertifisering i PRINCE2 Agile®.

Nå er den lansert, og denne sertifiseringen kan du bli blant de første i Norge som har, dersom du tar den hos Metier OEC. PRINCE2 Agile® Foundation passer spesielt godt for deg som jobber i smidige prosjekter og vil lære hvordan du kombinerer PRINCE2 med smidige rammeverk.

Hvilke forkunnskaper må du ha for å ta denne sertifiseringen?

Frem til nå har den eneste kurs- og sertifiseringspakken for smidig prosjektgjennomføring vært på Practitioner-nivå, noe som betyr at du må ha en annen sertifisering for å være kvalifisert til å ta den (se liste her). Nå som Axelos har gått ut med denne nye sertifiseringen for smidig prosjektgjennomføring på Foundation-nivå, betyr det at du ikke trenger noen forkunnskaper for å ta sertifiseringen.

Nå kan altså flere lære hvordan smidige metoder passer inn i et PRINCE2-prosjekt uten behov for forkunnskaper om PRINCE2.

Hvor finner jeg ut mer om PRINCE2 Agile Foundation?

På våre nettsider finner du det du trenger å vite om sertifiseringen; alt fra hvem den passer for og hva du vil lære, til hvordan eksamen gjennomføres. Les mer om og meld deg opp til PRINCE2 Agile Foundation her.

Dersom du vil lære mer om PRINCE2 Agile, anbefaler vi deg å ta en titt her:

Se videoer og lær mer om PRINCE2 Agile

Lær mer om PRINCE2 Agile i våre videoer produsert av Jonas Högstrand, lead trainer og smidigekspert i Metier Danmark.

Les mer om PRINCE2 Agile

Temaer: Prosjektsertifisering


Jon Arve Wålberg

Skrevet av Jon Arve Wålberg

Jon Arve jobber som Director of Online Business Development og er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Han er siviløkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring og brenner for landeveissykling, kaffebrenning og ølbrygging. Til frokost nyter han gjerne kokte egg fra egen hønsegård.

Mest leste artikler