Hvorfor høsten er den beste tiden for sertifisering-1.png

Derfor er høsten den beste tiden for å ta en prosjektsertifisering

Skrevet av Jon Arve Wålberg - 16. august 2018

Sommeren er snart over, og vi står på mange måter overfor en ny start. Jo, da, dagene blir etter hvert kortere, bladene faller fra trærne, og temperaturen faller: Det er snart høst – den perfekte tiden for å ta en prosjektsertifisering.

Lite passer vel bedre, når ferien er over og vi returnerer til hverdagen, enn å lære seg noe nytt. Hvorfor? Her er tre grunner: 

1. Du får mer tid

Det er en kjensgjerning at det ikke er mulig å presse inn flere timer i døgnet, men likevel har høstkveldene en tendens til å virke noe lengre enn lyse vår- og sommerkvelder. Vi er mindre ute, har kanskje færre aktiviteter vi skal nå og generelt færre avtaler. Med andre ord – mer tid til å ta fatt på et nytt kapittel. Og hva er vel bedre, enn å synke ned i sofaen, mens regnet pisker mot vindusruta, med en kopp kakao og vissheten om at du skal lære noe nytt? Ingenting, spør du oss.


Gratis introduksjonswebinar: Hva er PRINCE2?


2. Du har fleksibilitet til å velge selv

Våre sertifiseringer er skreddersydd til å kunne tas ved siden av jobb og studier, noe som bør være en god grunn til ikke å bruke ferien på å sertifisere seg. Tar du for eksempel en PRINCE2®-sertifisering, kan du selv velge den læremetoden som passer deg og din livsstil best. Du kan enten ta et av våre klasseromskurs, som arrangeres jevnlig, eller selv legge opp løpet for når og hvor du studerer – da velger du vår fleksible e-læringsløsning.

Usikker på hvor mye tid du må sette av? Det kommer an på, men her får du en oversikt over hvor mye tid du bør regne med å bruke på å ta en PRINCE2®-sertifisering. Er det en PMP-sertifisering du vurderer? Så lang tid bør du regne med å sette av til denne.

3. Du føyer deg inn i rekken av gode prosjektledere

I 2017 hadde Metier OEC hele 15 180 deltakere på prosjektledelseskurs. Vi underviste i 518 dager i klasserom og til sammen ble det brukt over 156 000 timer på nettstudier i læringsportalen vår. Kompetansenivået innen prosjektledelse er generelt høyt i Norge, men fremdeles ser vi altfor mange prosjektoverskridelser og mislykkede prosjekter – som kunne vært unngått. Melder du deg opp til sertifisering til høsten, kan du allerede etter kort tid høste fruktene av arbeidet.

Klar for en ny høst og ny lærdom? Her finner du mer informasjon om våre kurs og sertifiseringer.

Gratis introduksjonswebinar om PRINCE2

Temaer: Kompetanseutvikling


Jon Arve Wålberg

Skrevet av Jon Arve Wålberg

Jon Arve jobber som Director of Online Business Development og er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Han er siviløkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring og brenner for landeveissykling, kaffebrenning og ølbrygging. Til frokost nyter han gjerne kokte egg fra egen hønsegård.

Mest leste artikler