De 5 mest populære blogginnleggene i 2017

2 min. lesning

Hver uke har vi som mål å produsere nyttig og engasjerende innhold på prosjektbloggen. Enda et år har gått og vi har hatt en stabil vekst av lesere.

Dette viser at interessen rundt prosjektfaget er stor, og vi håper bloggen er med på å inspirere og bistå alle som jobber i og med prosjekter.

Under finner du en oversikt over hvilke blogginnlegg som har blitt mest lest i 2017:

1. Slik lager du en enkel prosjektplan

Har du noen gang laget en plan som ikke har vært gjennomførbar? Ved hjelp av enkle tips sikrer du at prosjektplanen blir et effektivt verktøy gjennom hele prosjektet.

2. Slik etablerer du gode prosjektmål

Ved prosjektarbeid er det viktig å definere prosjektmål. Hensikten med dette er å definere hvilke gevinster prosjektet skal gi og hva det skal levere. I dette blogginnlegget gir vi deg noen tips til hvordan du kan etablere gode prosjektmål.


Hold deg oppdatert på hva som skjer i prosjektverden - abonner på  prosjektbloggen.


3. Hvilken sertifisering bør du velge - PMP eller PRINCE2?

En kjent utfordring for deg som vurderer en sertifisering i prosjektledelse er beslutningen om hvilken du skal satse på. Valget står ofte mellom PMP og PRINCE2. Vi sammenligner de to for å gjøre valget enklere for deg.

4. Hva er forskjellen på resultatmål og effektmål

Gode mål er viktig for alle involverte i prosjektet og gir en forståelse for hva prosjektet skal gi og levere. Vi gir deg en oversikt over forskjellen mellom effektmål og resultatmål.

5. Dette kjennetegner en god prosjektleder

Gode prosjektledere vokser ikke på trær. Noen inntar rollen som prosjektleder helt naturlig, mens andre trenger litt mer tid før de er blant de beste. Vi gir deg karaktertrekkene som kjennetegner en god prosjektleder.

Enda bedre innhold i 2018

Vi skal jobbe hardt for å løfte vårt innhold på prosjektbloggen enda et hakk i året som kommer. Nå som Metier og OEC Gruppen har slått sammen sine virksomheter vil vi ha enda større muligheter til å gi deg det siste innen faget prosjektledelse. 

Vi skal fortsette å fokusere på det som gir verdi for deg som jobber i prosjekter, og samtidig dele historiene om menneskene bak. Gjennom dette ønsker vi å inspirere deg til å utnytte muligheter og skape idéer for fremtidsrettede prosjektorganisasjoner.

En stor takk til deg som har fulgt bloggen, sendt spørsmål eller lastet ned innhold. Vi håper du vil fortsette å følge oss i 2018 og ønsker deg lykke til videre med prosjektene.

New Call-to-action

 


Christine jobber som Inbound Marketing Manager i Metier OEC og har tidligere jobbet som journalist i USA. Hun er ansvarlig for at vi produserer nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse for å bistå alle som jobber i og med prosjekter. Christine har studert media og kommunikasjon på University of South Florida og er en ekte fotballjente fra Røa.