Webinar - en god måte å holde seg oppdatert på

Kompetanseutvikling

2 min. lesning

En god måte å holde seg oppdatert på i disse tider er å delta på forskjellige webinarer. Et webinar er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC uavhengig av hvor du befinner deg og er effektiv måte å drive kompetanseheving på.

Vi arrangerer en rekke gratis webinarer innenfor ulike temaer i prosjektledelse for å gi deg litt faglig påfyll hjemmefra. Vi har sett en stor økning i interesse for disse og kommer til å sette opp enda flere i tiden som kommer.

De fleste av våre webinarer varer en snau time og er gratis å delta på. Du vil også kunne stille spørsmål til kursholder underveis.

Under finner du en oversikt over våre planlagte webinarer:

Webinar: Hva er AgileSHIFT®?

AgileSHIFT er en veiledning som muliggjør hurtige og gjennomgripende endringer i virksomheten og kan ses på som en beste praksis for utvikling av et smidig tankesett og en smidig bedriftskultur. På dette webinaret vil du lære mer om hvordan AgileSHIFT kan hjelpe deg med beste praksis for utvikling av smidig tankesett og bedriftskultur. 

Mer informasjon om gratis webinar om AgileSHIFT


Kompetansebygging hjemmefra? Se vårt nettbaserte kurstilbud her.


Webinar: Endringsledelse og gevinstrealisering

De siste årene har flere og flere fått øynene opp for viktigheten av å drive endringsledelse og gevinstrealisering i sine organisasjoner. Men hva innebærer egentlig dette, og hvordan henger disse to fagområdene sammen? Finn ut mer om hvorfor du bør ha mer fokus på disse temaene i din organisasjon.

Mer informasjon om gratis webinar om temaene endringsledelse og gevinstrealisering.

Webinar: Hva er PRINCE2 Agile®?

PRINCE2 Agile er en smidig sertifisering fra Axelos som bygger på prosjektmetodikken PRINCE2 og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban, Lean Startup og Cynefin. På dette webinaret kan lære mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2.

Mer informasjon om gratis webinar om PRINCE2 Agile

Webinar: Hva er PRINCE2®?

PRINCE2 er en metode for å styre prosjekter på en forretningsorientert måte fra start til slutt. På dette webinaret vil du lære mer om hva som er unikt med PRINCE2 og hvilken nytte PRINCE2 kan gi deg, selskapet du jobber i og prosjektene dine.

Mer informasjon om gratis webinar om PRINCE2

Kompetansebygging hjemmefra? Se vårt kurstilbud her.


Charlotte er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere som bestiller kurs og sertifiseringer på nett. Har du spørsmål om Metier OEC sine kurs eller sertifiseringer, er Charlotte riktig person å spørre.


Likte du dette blogginnlegget? Da tror vi at disse også passer for deg

Slik legger vi til rette for digital kompetanseheving hjemmefra

I tiden som kommer må vi forberede oss på å bli mer digitale enn tidligere. Mange av oss er nå etablert på hjemmekontor på ubestemt tid, og vi har alle måttet omstille og tilpasse oss en ny arbeidshverdag. De virksomhetene og menneskene som bruker denne tiden til å tenke nytt, er åpne for å innføre nye metoder og digitale løsninger vil være bedre rustet i den krevende tiden vi står ovenfor.

Hvordan sikrer du deg fremtidens prosjektledere?

Det er stor etterspørsel etter gode prosjektledere og konkurransen om de beste hodene er tøff. En virksomhet som ser viktigheten og er bevisst verdien av en god prosjektleder, er også ofte de som lykkes med prosjektene sine.

Slik lager du en smidig prosjektplan for sertifisering i PRINCE2 Agile Foundation

Vurderer du å bygge på PRINCE2-sertifiseringen din med kunnskap om hvordan du kombinerer PRINCE2 med smidige metoder? I denne videoen viser Jonas Högstrand, lead PRINCE2-trainer og smidigekspert i Metier Danmark, deg hvordan du lager en agil prosjektplan. Som eksempel lager han en plan for hvordan du kan jobbe for å bli sertifisert i PRINCE2 Agile Foundation.