Vil du vite mer om MSP og MoP?

Sertifiseringer og standarder

2 min. lesning

Vi arrangerer jevnlig gratis introduksjonswebinar til MSP og MoP. Her vil du få en innføring i MoP® (Management of Portfolios) og MSP® (Managing Successful Programmes), to internasjonalt anerkjente metoder, beste praksiser og sertifiseringer for styring og ledelse av porteføljer og programmer.

Dette går vi gjennom i løpet av webinaret

Hva er portefølje og program?
Å levere komplekse endringsprosesser kan kreve flere prosjekter og eventuelt programmer med sammenkoblinger og avhengigheter. Disse må koordineres og styres på en effektiv måte. Når er det hensiktsmessig å innføre MoP og MSP ledelsesnivåene i endringsprosesser?

Introduksjon til MSP
- prinsipper, prosesser og styringstemaer

Introduksjon til MoP
- prinsipper, sykluser og porteføljestyringspraksiser

Veien til en MSP og MoP-sertifisering
Hvordan blir du sertifisert og hvem passer det for?

Spørsmål og svar
På slutten av webinaret er det åpent for spørsmål. En av våre erfarne prosjektledere og kursholdere i MSP og MoP svarer på faglige og praktiske spørsmål.

LES OGSÅ: Hva er MSP og MoP og hvilken sertifisering skal du velge?

Hvordan delta?

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en e-post med påloggingsinformasjon.

New Call-to-action


Christine jobber som Product Marketing og Growth Manager i Metier og har tidligere jobbet som journalist i USA. Hun er ansvarlig for at vi produserer nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse, smidig og digitalisering. Christine har studert media og kommunikasjon på University of South Florida, er sertifisert i PRINCE2 Foundation og ScrumMaster og har en diplomgrad i prosjektledelse fra SKEMA Business School.


Likte du dette blogginnlegget? Da tror vi at disse også passer for deg

Hva er forskjellen mellom PRINCE2® Foundation og Practitioner?

Snuser du på å ta en sertifisering i PRINCE2? Foundation og Practitioner er sertifiseringsnivåene i PRINCE2. Vi får ofte spørsmål om hva som egentlig er forskjellen mellom disse, og hvilket nivå som passer for ulike personer og stillinger. Her gir vi deg de viktigste forskjellene slik at det blir enklere for deg å velge den rette PRINCE2-sertifiseringen til ditt behov.

Hva er MSP® og MoP® og hvilken sertifisering skal du velge?

Blir du overveldet over utvalget av sertifiseringer og kurs som er tilgjengelig? Det dukker stadig opp flere muligheter for å ta sertifiseringer i prosjektledelse som kan være både nyttige og nødvendige, knyttet opp mot det du jobber med. Du kan også oppleve å møte krav om å ha en spesifikk sertifisering. Men hva inneholder de ulike sertifiseringene og hvordan vet du hva du skal velge?

Så mye tid bruker du på å ta en PRINCE2-sertifisering

Det finnes alltids grunner til å utsette å ta en PRINCE2-sertifisering. At du er usikker på hvor mye tid du må sette av, trenger ikke å være en av dem. Her gir vi deg svaret på hvor mye tid du må regne med å bruke på å bli sertifisert i PRINCE2 – både Foundation og Practitioner.