Vil-du-vite-mer-om-MSP-og-MoP

Vil du vite mer om MSP og MoP?

Skrevet av Christine Køster - 15. april 2019

Vi arrangerer jevnlig gratis introduksjonswebinar til MSP og MoP. Her vil du få en innføring i MoP® (Management of Portfolios) og MSP® (Managing Successful Programmes), to internasjonalt anerkjente metoder, beste praksiser og sertifiseringer for styring og ledelse av porteføljer og programmer.

Dette går vi gjennom i løpet av webinaret

 1. Hva er portefølje og program?
  Å levere komplekse endringsprosesser kan kreve flere prosjekter og eventuelt programmer med sammenkoblinger og avhengigheter. Disse må koordineres og styres på en effektiv måte. Når er det hensiktsmessig å innføre MoP og MSP ledelsesnivåene i endringsprosesser?
 2. Introduksjon til MSP
  - prinsipper, prosesser og styringstemaer
 3. Introduksjon til MoP
  - prinsipper, sykluser og porteføljestyringspraksiser
 4. Veien til en MSP og MoP-sertifisering
  Hvordan blir du sertifisert og hvem passer det for?
 5. Spørsmål og svar
  På slutten av webinaret er det åpent for spørsmål. En av våre erfarne prosjektledere og kursholdere i MSP og MoP svarer på faglige og praktiske spørsmål.

LES OGSÅ: Hva er MSP og MoP og hvilken sertifisering skal du velge?

Hvordan delta?

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en e-post med påloggingsinformasjon.

New Call-to-action

Temaer: Prosjektsertifisering


Christine Køster

Skrevet av Christine Køster

Christine jobber som Inbound Marketing Manager i Metier OEC og har tidligere jobbet som journalist i USA. Hun er ansvarlig for at vi produserer nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse for å bistå alle som jobber i og med prosjekter. Christine har studert media og kommunikasjon på University of South Florida og er en ekte fotballjente fra Røa.

Mest leste artikler