Slik laster du ned PRINCE2-sertifikatet ditt

Sertifiseringer og standarder

1 min. lesning

Har du tatt en sertifisering i PRINCE2 og lurer på hvordan du finner sertifikatet ditt?

I dette blogginnlegget viser vi deg hvordan du laster ned PRINCE2-sertifikatet ditt fra PeopleCert. Dette gjelder alle sertifiseringer fra Axelos etter 2015, blant annet PRINCE2, PRINCE2 Agile, MSP og MoP. Dersom du tok eksamen eksamen i PRINCE2 hos Metier OEC før 2015 må du kontakte APMG for å få tilgang på PRINCE2-sertifikatet. Du kan lese mer om dette her.

Last ned gratis e-bok: Prosjektsertifiseringer som bygger på PRINCE2.


Slik laster du ned PRINCE2-sertifikatet fra PeopleCert

  1. Gå inn på https://www.peoplecert.org/overview

  2. Logg inn med samme brukernavn og passord som du brukte da du registrerte deg for eksamen.

  3. Etter innlogging klikker du på Certification and memberships. Her finner du en oversikt over sertifikatene dine, når de ble utstedt og hvor lenge de er gyldige.

  4. Klikk Review for å få en digital kopi av sertifikatet. Dersom du ønsker å få tilsendt en fysisk kopi på papir kan du bestille dette ved å klikke på Hard copy. En fysisk kopi av sertifikatet koster €35 inkludert frakt.

LES OGSÅ: Slik vedlikeholder du PRINCE2 sertifiseringen din.

Last ned e-bok: Prosjektsertifiseringer som bygger på PRINCE2

Jon Arve jobber som Director of Online Business Development og er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Han er siviløkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring og brenner for landeveissykling, kaffebrenning og ølbrygging. Til frokost nyter han gjerne kokte egg fra egen hønsegård.


Likte du dette blogginnlegget? Da tror vi at disse også passer for deg

Nytt e-læringskurs: PRINCE2 i små prosjekter

PRINCE2® er en anerkjent prosjektledelsesmetode som er fleksibel og kan benyttes i de fleste prosjekter og bransjer. Dette gjør at den i mange tilfeller er for omfattende. Det er et prinsipp i PRINCE at rammeverket skal tilpasses prosjektet. Her møter man ofte på utfordringer i de mindre prosjektene hvor man ønsker å følge god praksis uten å bruke unødvendig mye tid på formaliteter.

Så mye tid bruker du på å ta en sertifisering i PRINCE2 Agile®

PRINCE2 er et utbredt og anerkjent rammeverk for prosjektledelse som passer til alle typer prosjekter - også smidige prosjekter. PRINCE2 Agile er en  sertifisering som bygger videre på PRINCE2 og ser på hvordan man bør tilpasse PRINCE2 til å fungere sammen med smidige metoder. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på hva som kreves for å bli sertifisert i PRINCE2 Agile.

Hva er forskjellen på PRINCE2 og ISO21500?

Det som først og fremst skiller PRINCE2 og ISO21500 er at førstnevnte er en metode mens sistnevnte er en standard.