Slik laster du ned PRINCE2-sertifikatet ditt

Sertifiseringer og standarder

2 min. lesning

Har du tatt en sertifisering i PRINCE2 og lurer på hvordan du finner sertifikatet ditt?

I dette blogginnlegget viser vi deg hvordan du laster ned PRINCE2-sertifikatet ditt fra PeopleCert. Dette gjelder alle sertifiseringer fra Axelos etter 2015, blant annet PRINCE2, PRINCE2 Agile, MSP og MoP. Dersom du tok eksamen eksamen i PRINCE2 hos Metier OEC før 2015 må du kontakte APMG for å få tilgang på PRINCE2-sertifikatet. Du kan lese mer om dette her.

Last ned gratis e-bok: Prosjektsertifiseringer som bygger på PRINCE2.


Slik laster du ned PRINCE2-sertifikatet fra PeopleCert

  1. Gå inn på https://www.peoplecert.org/overview

  2. Logg inn med samme brukernavn og passord som du brukte da du registrerte deg for eksamen.

  3. Etter innlogging klikker du på Certification and memberships. Her finner du en oversikt over sertifikatene dine, når de ble utstedt og hvor lenge de er gyldige.

  4. Klikk Review for å få en digital kopi av sertifikatet. Dersom du ønsker å få tilsendt en fysisk kopi på papir kan du bestille dette ved å klikke på Hard copy. En fysisk kopi av sertifikatet koster €35 inkludert frakt.

LES OGSÅ: Slik vedlikeholder du PRINCE2 sertifiseringen din.

Last ned e-bok: Prosjektsertifiseringer som bygger på PRINCE2

Jon Arve er divisjonsleder for Academy & Project Systems i Metier. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i markedsføring og strategi. I jobben sin brenner han for å hjelpe virksomheter med å bygge kompetanse og ta i bruk riktige systemer for å lykkes med prosjekter og initiativer. På fritiden kobler han best av når han får bruke tid på Haugen gård i Femundsmarka eller når han får spille trommer i bandet sitt.


Likte du dette blogginnlegget? Da tror vi at disse også passer for deg

Hva er forskjellen mellom PRINCE2® Foundation og Practitioner?

Snuser du på å ta en sertifisering i PRINCE2? Foundation og Practitioner er sertifiseringsnivåene i PRINCE2. Vi får ofte spørsmål om hva som egentlig er forskjellen mellom disse, og hvilket nivå som passer for ulike personer og stillinger. Her gir vi deg de viktigste forskjellene slik at det blir enklere for deg å velge den rette PRINCE2-sertifiseringen til ditt behov.

Hva er MSP® og MoP® og hvilken sertifisering skal du velge?

Blir du overveldet over utvalget av sertifiseringer og kurs som er tilgjengelig? Det dukker stadig opp flere muligheter for å ta sertifiseringer i prosjektledelse som kan være både nyttige og nødvendige, knyttet opp mot det du jobber med. Du kan også oppleve å møte krav om å ha en spesifikk sertifisering. Men hva inneholder de ulike sertifiseringene og hvordan vet du hva du skal velge?

Så mye tid bruker du på å ta en PRINCE2-sertifisering

Det finnes alltids grunner til å utsette å ta en PRINCE2-sertifisering. At du er usikker på hvor mye tid du må sette av, trenger ikke å være en av dem. Her gir vi deg svaret på hvor mye tid du må regne med å bruke på å bli sertifisert i PRINCE2 – både Foundation og Practitioner.