Hvor finner jeg PRINCE2 sertifikatet mitt

Hvor finner jeg PRINCE2-sertifikatet mitt?

Skrevet av Sumbal Akhtar - 5. oktober 2017

Mange lurer på hvor de kan finne PRINCE2-sertifikatet sitt etter at de har bestått eksamen. I dette blogginnlegget gir vi deg svaret på dette.

OPPDATERT VERSJON: Vi har en oppdatert versjon av dette innlegget som du kan lese her: Slik laster du ned PRINCE2-sertifikatet ditt.

For deg som tok PRINCE2-eksamen før 2015

Dersom du gjennomførte PRINCE2 eksamen hos Metier OEC, enten Foundation eller Practitioner, før årsskiftet 2014/2015 var vi tilknyttet eksamensleverandøren APMG International.

På dette tidspunktet fikk alle som gjennomførte PRINCE2-eksamen tilsendt sertifikatet sitt i posten til postadressen som ble oppgitt ved eksamensregistrering.

Sertifikatet ble sendt i papirformat direkte fra APMG til den som hadde bestått eksamen, uten kopi til Metier. Hvis du har mistet sertifikatet ditt, kan du bestille en kopi direkte fra APMG ved å sende de en epost til operations@apmg-uk.com. Merk at APMG kun besvarer epost på engelsk. Dersom du husker kandidatnummeret ditt eller hvilken dato du gjennomførte eksamen, er det lurt å oppgi disse opplysningene i henvendelsen.

For deg som tok PRINCE2-eksamen fra og med 2015

Fra starten av 2015 har Metier OEC brukt Peoplecert som eksamensleverandør. Peoplecert er en stor leverandør av sertifiseringseksamener med medarbeidere over hele verden. Fra og med 2018 er de også den eneste eksamensleverandøren som er akkreditert til å levere eksamener i PRINCE2 og resten av Axelos sin produktportefølje - for eksempel MSP, MoP og MoV.


Last ned gratis e-bok: Prosjektsertifiseringer som bygger på PRINCE2


Dersom du har tatt eksamen hos Metier OEC fra og med 2015 vil du ha en brukerprofil på Peoplecert sin kandidatportal. Her kan du logge inn for å laste ned sertifikatet ditt digitalt.

Dette gjøres slik:

1. Logg inn på https://candidate.peoplecert.org/

2. Oppgi brukernavnet og passordet ditt og klikk «Sign in»

passport account sign in

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, klikker du på «Can’t access your account?», eller «Contact us».

3. Etter at du har logget inn på kandidatportalen din ser du et felt i venstremargen på skjermen som heter «My certificates». Her finner du sertifikatet ditt.

My certificates

4. Klikk på «View/Print» for å åpne sertifikatet ditt i utskriftsformat

view-print

 Husk at du må fornye Practitioner-sertifikatet ditt for å holde det oppdatert.

LES OGSÅ: Slik vedlikeholder du PRINCE2 sertifiseringen din.

Last ned e-bok: Prosjektsertifiseringer som bygger på PRINCE2

Temaer: Prosjektsertifisering


Sumbal Akhtar

Skrevet av Sumbal Akhtar

Sumbal er Certification Manager i Metier OEC Academy og er ekspert på de ledende internasjonale sertifiseringene i prosjektledelse. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon, har tidligere jobbet som implementeringsansvarlig og fagkonsulent i Storebrand og elsker å reise.

Mest leste artikler