Axelos planlegger lansering av PRINCE2 Agile® Foundation

Axelos planlegger lansering av PRINCE2 Agile Foundation

Skrevet av Christine Køster - 8. mars 2018

Axelos har annonsert at de utvider tilbudet rundt smidig prosjektgjennomføring ved å lansere en ny sertifisering i PRINCE2 Agile®.


Oppdatering, september 2018: Axelos har nå lansert PRINCE2 Agile Foundation.
Les mer om sertifiseringen og meld deg opp her.


 

Tidligere har kurs- og sertifiseringspakken knyttet til smidig prosjektgjennomføring kun inneholdt sertifisering på Practitioner-nivå.

Nå planlegger Axelos lansering av sertifisering i PRINCE2 Agile Foundation og vil dermed gjøre det mulig for en større målgruppe å lære hvordan smidige metoder passer inn i et PRINCE2-prosjekt uten behov for forkunnskaper om PRINCE2.

Per i dag så har man måttet ta en av følgende sertifiseringer for å være kvalifisert til å ta PRINCE2 Agile Practitioner:

Med den nye sertifiseringen i PRINCE2 Agile Foundation vil man kunne ta en sertifisering i bruk av smidige metoder sammen med PRINCE2 uten å gå veien via PRINCE2 Foundation.

PRINCE2 Agile vil samtidig bli oppdatert i henhold til 2017-versjonen av PRINCE2.

Det vil i første omgang bli kjørt noen pilotgjennomføringer av den nye sertifiseringsordningen i England. Hvis du ønsker å delta på en av disse og være en av de første i Norge som får den nye tittelen så ta kontakt med oss.

Metier OEC vil starte arbeidet med å se på nytt kursopplegg som leder til den nye sertifiseringen etter at det er gjennomført piloter i regi av Axelos i april og mai. Det er foreløpig ikke satt noen endelig dato for når sertifiseringen er på plass, men vi forventer at PRINCE2 Agile Foundation vil bli tilgjengelig i løpet av høsten 2018.

Last ned gratis e-bok: Slik jobber du smidig med PRINCE2

Temaer: Prosjektsertifisering


Christine Køster

Skrevet av Christine Køster

Christine jobber som Inbound Marketing Manager i Metier OEC og har tidligere jobbet som journalist i USA. Hun er ansvarlig for at vi produserer nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse for å bistå alle som jobber i og med prosjekter. Christine har studert media og kommunikasjon på University of South Florida og er en ekte fotballjente fra Røa.

Mest leste artikler