Artikkelserie - den komplette prosjektleder

Artikkelserie: Den komplette prosjektleder

Skrevet av Christine Køster - 8. juni 2015

- Hvordan prosjektadferd kan utgjøre en forskjell.

Denne artikkelserien tar for seg hvilke elementer som er nødvendige for å sikre at prosjektledere gang på gang lykkes med sine prosjekter. Med utgangspunkt i Metier OECs erfaring og forskning på området vil denne artikkelserien sette lys på hva som kjennetegner de aller beste prosjektlederne.

I Metier OEC har vi gjennom de siste 30 årene utdannet, coachet og arbeidet med tusenvis av prosjektledere i både små og store virksomheter. Et spørsmål som ofte melder seg i kaffepausene er «hva skiller de beste prosjektlederne fra resten?». Hvilken kunnskap og hvilke egenskaper besitter disse personene? Hvordan lykkes de gang på gang, selv i de mest krevende prosjektene?

I denne artikkelserien ser vi nærmere på X-faktoren i jakten på den komplette prosjektleder.

Quiz: hva kan du om prosjektledelse. Gratis prosjekt-quiz

Temaer: Prosjektlederen


Christine Køster

Skrevet av Christine Køster

Christine jobber som Inbound Marketing Manager i Metier OEC og har tidligere jobbet som journalist i USA. Hun er ansvarlig for at vi produserer nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse for å bistå alle som jobber i og med prosjekter. Christine har studert media og kommunikasjon på University of South Florida og er en ekte fotballjente fra Røa.

Mest leste artikler