Nysgjerrig på PRINCE2? Da bør du delta på vårt introduksjonswebinar

Sertifiseringer og standarder

2 min. lesning

En gang i måneden har vi et gratis introduksjonswebinar til PRINCE2. Webinaret er svært populært og gir deg en innføring i rammeverket og hvilke sertifiseringer som finnes.

Dette går vi gjennom i løpet av webinaret

 1. Hvorfor er PRINCE2 så utbredt?
  Vi gir deg en kort introduksjon til PRINCE2s opprinnelse, samt hvordan det brukes av ulike organisasjoner.
 2. Hva består rammeverket av?
  PRINCE2 er en anerkjent metode og sertifisering i prosjektledelse. Rammeverket brukes over hele verden og er laget på en måte som gjør det mulig å skreddersys til alle typer bransjer, organisasjoner og prosjekter. I webinaret gjennomgår vi innholdet i rammeverket - prinsipper, teamer, roller/ansvar og prosesser.
 3. Hvem passer PRINCE2-sertifiseringene for?
  Vi tar deg gjennom de ulike sertifiseringene knyttet til PRINCE2 og hvordan de passer for ulike prosjektroller som prosjektledere, prosjektmedarbeidere, prosjektbestillere, prosjekteier og styringsgrupper, støttefunksjoner og teamledere.
 4. Veien til en PRINCE2-sertifisering
  PRINCE2 består av to sertifiseringer - PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner. Mot slutten av webinaret vil vi gjennomgå de ulike nivåene og hvordan du blir sertifisert.
 5. Spørsmål og svar
  På slutten av webinaret er det åpent for spørsmål. En av våre erfarne prosjektledere og kursholdere i PRINCE2 svarer på faglige og praktiske spørsmål.

Les også: PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Foundation – hva er forskjellen?

Hvordan delta?

Webinar er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon.

Hvorfor ta PRINCE2-kurs hos Metier OEC?

Vi har tilbudt kurs i prosjektledelse i over 15 år, og var først ut med PRINCE2 i Norge. I dag har vi et komplett kurstilbud innen prosjektledelse, hvor vi samarbeider med anerkjente utdanningsinstitusjoner og fagorganisasjoner.

Alle våre instruktører og kursforfattere har erfaring med praktisk bruk og implementering av PRINCE2. Metier OEC er strategisk partner med AXELOS som står bak beste praksiser og rammeverk som PRINCE2®, MSP® og MoP®.

Gratis introduksjonswebinar om PRINCE2

 


Charlotte jobber som Business Development Manager i Metier Academy & Project Systems. Hun er ansvarlig for våre kurs, sertifiseringer og studier som vi tilbyr via våre nettbutikker. Har du spørsmål om Metier sine kurs eller sertifiseringer, er Charlotte riktig person å spørre.


Likte du dette blogginnlegget? Da tror vi at disse også passer for deg

Hva er forskjellen mellom PRINCE2® Foundation og Practitioner?

Snuser du på å ta en sertifisering i PRINCE2? Foundation og Practitioner er sertifiseringsnivåene i PRINCE2. Vi får ofte spørsmål om hva som egentlig er forskjellen mellom disse, og hvilket nivå som passer for ulike personer og stillinger. Her gir vi deg de viktigste forskjellene slik at det blir enklere for deg å velge den rette PRINCE2-sertifiseringen til ditt behov.

Hva er MSP® og MoP® og hvilken sertifisering skal du velge?

Blir du overveldet over utvalget av sertifiseringer og kurs som er tilgjengelig? Det dukker stadig opp flere muligheter for å ta sertifiseringer i prosjektledelse som kan være både nyttige og nødvendige, knyttet opp mot det du jobber med. Du kan også oppleve å møte krav om å ha en spesifikk sertifisering. Men hva inneholder de ulike sertifiseringene og hvordan vet du hva du skal velge?

Så mye tid bruker du på å ta en PRINCE2-sertifisering

Det finnes alltids grunner til å utsette å ta en PRINCE2-sertifisering. At du er usikker på hvor mye tid du må sette av, trenger ikke å være en av dem. Her gir vi deg svaret på hvor mye tid du må regne med å bruke på å bli sertifisert i PRINCE2 – både Foundation og Practitioner.