Kanban eller Scrum.jpg

Kanban eller Scrum? [video]

Skrevet av Jon Arve Wålberg - 18. april 2018

I PRINCE2 beskriver prosessen «styre produktleveranser» samhandlingen mellom prosjektleder og teamleder(e). Prosessen tar for seg prosjektet fra en teamleders perspektiv og skal sørge for at prosjektteamet har forståelse for hva som skal leveres innenfor de rammene som er definert for tid og kostnad. I smidige prosjekter ønsker man at selvorganiserte team skal gjøre leveransene.

De to mest populære smidige rammeverkene for selvorganiserte team er Scrum og Kanban. I denne videoen forklarer Jonas Högstrand forskjellen på Scrum og Kanban og i hvilke situasjoner de bør brukes.

Videoen er hentet fra sertifiseringskurset PRINCE2 Agile Practitioner. Ønsker du å lære mer om hvordan PRINCE2 og smidige metoder bør brukes sammen? Da bør du se nærmere på en sertifisering i PRINCE2 Agile.

Les mer om PRINCE2 Agile

Temaer: Prosjektsertifisering


Jon Arve Wålberg

Skrevet av Jon Arve Wålberg

Jon Arve jobber som Director of Online Business Development og er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Han er siviløkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring og brenner for landeveissykling, kaffebrenning og ølbrygging. Til frokost nyter han gjerne kokte egg fra egen hønsegård.

Mest leste artikler