Hvor kan jeg ta PRINCE2-1.png

Hvor kan jeg ta PRINCE2?

Skrevet av Jon Arve Wålberg - 1. juni 2017

Om du ønsker en PRINCE2-sertifisering på CVen din lurer du kanskje på hvor du kan ta en PRINCE2-sertifisering.

Her er en oversikt over hvem som eier og forvalter PRINCE2, hvem som leverer eksamener og hvor du kan ta et akkreditert PRINCE2-kurs som leder til sertifisering.

Hvem eier PRINCE2?

PRINCE2 forvaltes av AXELOS, et uavhengig selskap som eies av britiske myndigheter og Capita. Formålet med organisasjonen er å forvalte og videreutvikle beste praksiser som PRINCE2, MSP, MoP og andre profesjonelle rammeverk og standarder.

Hvem forvalter eksamener?

PEOPLECERT er et eksamensinstitutt som fra 2018 er den eneste leverandøren av eksamener for AXELOS. Deres ansvar er å akkreditere kursleverandører og levere eksamener for AXELOS og andre profesonelle sertifiseringer som ISO 20000, ISO 27000, Lean Six Sigma og mange andre.

Eksamenene leveres som klasseromseksamener eller nettbaserte eksamener på en rekke språk via akkrediterte kursleverandører.

Hvor kan jeg ta PRINCE2?

For å få en sertifisering i PRINCE2 må du ta et kurs fra en akkreditert kursleverandør. Det finnes en rekke kursleverandører over hele verden og Metier er akkreditert kursleverandør i Norge.

Hos oss kan du kurs i PRINCE2 som nettstudie eller klasseromskurs. Begge alternativene inkluderer eksamen fra PEOPLECERT. Du finner oversikt over vårt kurstilbud på www.prince2.no.

Get free brochure about the Executive MBA

Temaer: Prosjektsertifisering


Jon Arve Wålberg

Skrevet av Jon Arve Wålberg

Jon Arve jobber som Director of Online Business Development og er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Han er siviløkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring og brenner for landeveissykling, kaffebrenning og ølbrygging. Til frokost nyter han gjerne kokte egg fra egen hønsegård.

Mest leste artikler