7 grunner til å ta PRINCE2 Foundation.png

7 grunner til å ta PRINCE2 Foundation

Skrevet av Jon Arve Wålberg - 30. august 2018

PRINCE2 Foundation er det første steget i mange sin prosjektutdanning, og introduserer deg til en allsidig metode for prosjektarbeid. Sertifiseringen passer for deg som er prosjektleder i dag, deg som ønsker å bli det, eller deg som har en annen rolle i prosjekter.

Men ikke ta vårt ord for god fisk. Våre kursdeltagere har gitt oss sin evaluering av PRINCE2 Foundation, både som helhet og som e-læring og klasseromskurs. Les hva de har å si om sertifiseringen her, og få 7 grunner til å virkelig vurdere å ta det første steget i din prosjektutdanning.

 

1. “PRINCE2 forenkler din hverdag gjennom å strukturere opp både små og store prosjekter på en oversiktlig måte” - Vice President

Du vil altså få overblikk over både store og små prosjekter. Det er ikke bare for de som jobber i eller styrer de aller største prosjektene en prosjektsertifisering vil være nyttig for, men også i de som arbeider i mindre prosjekter.

 

2. “Veldig nyttig for å forstå helheten og se muligheter som prosjektleder” - Manager

Se nye muligheter som prosjektleder når du har en annen forståelse for hvordan det hele henger sammen. Kom deg ut av gamle vaner og inn i nye, gode rutiner for prosjektledelse.

 

3. “PRINCE2 setter deg i stand til å vurdere om prosjektet du deltar i styres etter en god metode, og eventuelt foreslå  konkrete forbedringer” - Sjefsingeniør

Du vil bli en verdifull og nyttig prosjektdeltaker. Det er ikke bare prosjektledere som har bør sertifisere seg – de fleste deltakere i prosjekter vil kunne ha nytte av det. Ikke vær en passiv prosjektdeltaker lengre, men engasjer deg og bli en verdifull bidragsyter i prosjektet du deltar i.

 

4. “E-læringskurset er fleksibelt og interessant. Boken er derimot tung (både psykisk og fysisk)” - Prosjektleder som har tatt kurset som e-læring.

Nyttig rammeverk for prosjektstyring formidlet på en pedagogisk og innsiktsfull måte! Spennende når man kommer inn i det, og gøy med kurs” - Direktør som tok kurset i klasserom.

Du kan strukturere din egen opplæring akkurat slik det passer deg best. Finn ut om du trives best med; e-læring eller klasseromskurs, og meld deg opp til det du vil. Spør gjerne oss dersom du er usikker på hva du skal velge, eller delta på vårt månedlige webinar og få en innføring i sertifiseringen og svar på alle dine spørsmål.

Gratis introduksjonswebinar: Hva er PRINCE2? 

 

5. “Møt en engasjerende og faglig dyktig kursholder sammen med erfarne og interessante kursdeltagere” - Daglig leder/Konsulent som tok kurset i klasserom.

Et positivt resultat av å ta sertifiseringen i klasserom, er at du kan utvide nettverket ditt med de andre kursdeltagerne. Møt gode sparringspartnere, potensielle samarbeidspartnere, kunder og arbeidsgivere.

 

6. “Få en grundig innføring i PRINCE2 av en formidabel foreleser som evner å engasjere og motivere” - Koordinator

Tar du sertifiseringen som klasseromskurs vil du bli guidet gjennom innholdet av våre erfarne kursholdere som gjør sitt ytterste for å motivert og engasjere.

 

7. “Klin til!” - Testleder

 

Gratis introduksjonswebinar om PRINCE2

Temaer: Prosjektledelse, Prosjektplanlegging, Kompetanseutvikling


Jon Arve Wålberg

Skrevet av Jon Arve Wålberg

Jon Arve jobber som Director of Online Business Development og er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Han er siviløkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring og brenner for landeveissykling, kaffebrenning og ølbrygging. Til frokost nyter han gjerne kokte egg fra egen hønsegård.

Mest leste artikler