Vi etablerer Norges fremste konsulentselskap innen prosjektledelse

1 min. lesning

Fra i dag slår OEC Gruppen og Metier sammen sine virksomheter og etablerer Norges fremste fagmiljø innen prosjektledelse.

Vi blir en del av det internasjonale konsulentselskapet, RPS Group, og får en egen enhet i Norge under navnet Metier OEC. RPS Group har mer enn 5.000 medarbeidere som til daglig gjennomfører prosjekter i over 100 land rundt i verden. Samlet vil Metier OEC ha over 250 ansatte og en omsetning på ca. 800 millioner kroner i 2018.

Styrken i denne bransjen ligger i samarbeid, og vi blir nå et krafthus innen prosjektledelse i Norge og internasjonalt. Hvert av våre tidligere selskaper, OEC Gruppen og Metier, innehar en unik kompetanse og standard som vi nå skal bygge videre på under ett felles merkenavn.

Overfor våre kunder og samarbeidspartnere er det viktig å presisere at ledelsen og ansatte i Metier OEC vil være med virksomheten videre. Tidligere administrerende direktør i Metier, Halvard Kilde, blir ny administrerende direktør i Metier OEC. Knut Hegge, tidligere administrerende direktør i OEC, vil fungere som viseadministrerende direktør for selskapet samt leder for vår Construction avdeling.

Ønsker du mer informasjon om Metier OEC, besøk www.metieroec.no eller ta kontakt med: Trine Nygård, leder for salg og marked, trine.nygard@metier.no.

New Call-to-action

 


Christine jobber som Inbound Marketing Manager i Metier OEC og har tidligere jobbet som journalist i USA. Hun er ansvarlig for at vi produserer nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse for å bistå alle som jobber i og med prosjekter. Christine har studert media og kommunikasjon på University of South Florida og er en ekte fotballjente fra Røa.