Slik lager du en smidig prosjektplan for sertifisering i PRINCE2 Agile Foundation

Kompetanseutvikling Smidige/agile metoder

1 min. lesning

Vurderer du å bygge på PRINCE2-sertifiseringen din med kunnskap om hvordan du kombinerer PRINCE2 med smidige metoder? I denne videoen viser Jonas Högstrand, lead PRINCE2-trainer og smidigekspert i Metier Danmark, deg hvordan du lager en agil prosjektplan. Som eksempel lager han en plan for hvordan du kan jobbe for å bli sertifisert i PRINCE2 Agile Foundation.

Videoen gir deg et praktisk eksempel på:

  • Hva en backlog er
  • Hvordan man planlegger fixed time og cost
  • Hvordan man deler opp et prosjekt i iterasjoner/sprinter
  • Hvan man fordeler arbeidet over flere iterasjoner
  • Hvordan man arbeider iterativt, med løpende oppfølging og forbedring

NB! I eksemplet omtaler Jonas en eldre versjon av vårt e-læringskurs i PRINCE2 Agile Practitioner. De 28 leksjonene inngår nå i vårt e-læringskurs i PRINCE2 Agile Foundation. Eksamen i PRINCE2 Agile Foundation er på 1 time.

Last ned gratis e-bok: Slik jobber du smidig med PRINCE2


Jon Arve jobber som Director of Online Business Development og er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Han er siviløkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring og brenner for landeveissykling, kaffebrenning og ølbrygging. Til frokost nyter han gjerne kokte egg fra egen hønsegård.


Likte du dette blogginnlegget? Da tror vi at disse også passer for deg

Webinar - en god måte å holde seg oppdatert på

En god måte å holde seg oppdatert på i disse tider er å delta på forskjellige webinarer. Et webinar er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC uavhengig av hvor du befinner deg og er effektiv måte å drive kompetanseheving på.

Slik legger vi til rette for digital kompetanseheving hjemmefra

I tiden som kommer må vi forberede oss på å bli mer digitale enn tidligere. Mange av oss er nå etablert på hjemmekontor på ubestemt tid, og vi har alle måttet omstille og tilpasse oss en ny arbeidshverdag. De virksomhetene og menneskene som bruker denne tiden til å tenke nytt, er åpne for å innføre nye metoder og digitale løsninger vil være bedre rustet i den krevende tiden vi står ovenfor.

Hvordan sikrer du deg fremtidens prosjektledere?

Det er stor etterspørsel etter gode prosjektledere og konkurransen om de beste hodene er tøff. En virksomhet som ser viktigheten og er bevisst verdien av en god prosjektleder, er også ofte de som lykkes med prosjektene sine.