Velkommen til Prosjektbloggen, en blogg om prosjektledelse

1 min. lesning

Er du interessert i prosjektledelse? Denne bloggen gir deg tipsene du trenger for å bli en bedre prosjektleder.

Enten du har flere års erfaring som prosjektleder, eller er helt fersk i gamet, vil du på bloggen finne tips og råd om konkrete utfordringer du kan støte på som prosjektleder. Vi vil holde deg oppdatert på aktuell informasjon om prosjektarbeid og gi deg siste nytt fra nasjonal og internasjonal forskning.

Varierte innlegg

Innleggene vil bli skrevet av erfarne prosjektmedarbeidere, være basert på intervju med fageksperter og føres i pennen av spesialister og ledere som gjesteblogger for oss.

Vi ønsker å skape en arena hvor leserne kan utveksle sine egne erfaringer og påvirke hvilke tema vi skal sette fokus på.


Hold deg oppdatert på hva som skjer i prosjektverden - abonner på  prosjektbloggen.


Slik følger du prosjektbloggen

For å holde deg oppdatert på siste nytt fra bloggen, kan du følge oss på flere måter:

  • Motta ukentlig sammendrag ved å abonnere på prosjektbloggen via e-post til høyre.
  • Følg prosjektbloggen på Facebook
  • Følg prosjektbloggen på LinkedIn

Du kan bidra

For å lage en så god blogg som mulig, ønsker vi din hjelp. Har du erfaringer eller temaer du kunne tenke deg å skrive om? Ta gjerne kontakt med oss!

Har du tips til oss?

Er det spesielle tema, problemstillinger eller saker du kunne tenke deg å lese om? Vi blir glad for innspill fra deg.

Hvem står bak prosjektbloggen?

Prosjektbloggen.no er drevet av Metier OEC, som i dag er en ledende leverandør innen prosjektledelse. I over 30 år har vi hjulpet private og offentlige virksomheter med å gjennomføre gode prosjekter. Siden 1982 har 180.000 personer fra 95 land har blitt kurset av Metier OEC Academy. Samtlige kurs er utviklet av erfarne prosjektledere basert på aktuelle prosjektledelsesstandarder, relevant teori og praktisk erfaring.

New Call-to-action


Christine jobber som Inbound Marketing Manager i Metier OEC og har tidligere jobbet som journalist i USA. Hun er ansvarlig for at vi produserer nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse for å bistå alle som jobber i og med prosjekter. Christine har studert media og kommunikasjon på University of South Florida og er en ekte fotballjente fra Røa.