Hvorfor sertifisere seg i Project Management Professional (PMP)

Hvorfor sertifisere seg i Project Management Professional (PMP®)?

Skrevet av Sumbal Akhtar - 3. mars 2015

Joda, en PMP®-sertifisering er en stor investering, men det kan gi deg stor avkastning om du ønsker å ta et skritt videre som prosjektleder.

PMP® (Project Management Professional) er en sertifisering som bærer med seg en høy grad av prestisje innen prosjektledelse.

3 grunner til at det lønner seg å ta en PMP®-sertifisering

1. CV-en din blir i større grad attraktiv for arbeidsgivere

Om du er på utkikk etter ny jobb kan en PMP®-sertifisering skille deg fra flokken. Tim Wasserman, programdirektør i Stanford Advanced Project Management Program, har uttalt at så mye som 50 % av de generelle prosjektlederstillingene krever en sertifisering.

2. En PMP®-sertifisering hjelper deg med å forstå ’prosjektledelsesspråk’

Anskaffelse av en PMP®-sertifisering gir deg også muligheten til å snakke og kommunisere med kunder og leverandører på et høyere nivå enn uten samme forståelse.

3. Høy etterspørsel etter prosjektledere gjør PMP®-sertifiseringer attraktive

Anderson Economic-gruppen anslår at 1,2 millioner prosjektlederstillinger må fylles hvert år frem til 2016.

Verdensledende innen prosjektledelse

Har du allerede erfaring fra prosjektledelse, men ønsker å dokumentere kunnskapen gjennom en sertifisering? Da kan Metier OEC sitt kurs i PMP® være noe for deg.

PMP® er en av verdens mest anerkjente sertifiseringer innen prosjektledelse. På verdensbasis er det i dag mer enn 580 000 sertifiserte, av disse er i nærmere 1000 i Norge. Som eneste norske aktør, tilbyr Metier OEC PMP®-sertifiseringen som e-læring.

LES OGSÅ: En kortere vei til PMP®-sertifisering

PMI is a registered mark of the Project Management Institute, Inc. PMBOK is a registered mark of the Project Management Institute, Inc. PMP is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Les mer om PMP nettkurs som leder frem til en Project Management Professional sertifisering

Temaer: Prosjektsertifisering


Sumbal Akhtar

Skrevet av Sumbal Akhtar

Sumbal er Certification Manager i Metier OEC Academy og er ekspert på de ledende internasjonale sertifiseringene i prosjektledelse. Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon, har tidligere jobbet som implementeringsansvarlig og fagkonsulent i Storebrand og elsker å reise.

Mest leste artikler