6-grunner-til-å-ta-en-Executive-MBA-hos-SKEMA-Business-School-1

6 grunner til å ta en Executive MBA i prosjektledelse hos SKEMA Business School

Skrevet av Kristine Lindeman - 2. mai 2019

Ønsker du å bygge en karriere innen prosjektledelse? Da bør du ta en Executive MBA i prosjektledelse hos SKEMA Business School som er blant verdens beste på Financial Times årlige ranking.

SKEMA Business School og Metier OEC tilbyr et kvalitetsstudie i verdensklasse for profesjonelle prosjektledere. Dette er en unik «Executive MBA in Project Management» med fokus på ledelse i prosjektorienterte virksomheter.

Hvorfor velge Executive MBA hos SKEMA Business School

1. En god plassering på Financial Times årlige ranking er viktig for mange når de velger studiested. SKEMA Business School ligger for tiden på fjerde plass for Masters in Finance.

2. SKEMA er akkreditert av EFMD (Equis), AACSB og AMBA, og har også den prestisjetunge trippelakkrediteringen. Det betyr at mastergraden du får via SKEMA er anerkjent internasjonalt. Akkrediteringen er også en garanti for at det akademiske nivået er høyt og er på linje med de beste "business schools" i verden.

3. SKEMA fokuserer på prosjektorienterte virksomheter og samarbeider med Metier OEC når det gjelder den faglige kompetansen i utformingen av studiet. Studiet er verdens første globale Executive MBA for profesjonelle prosjektledere.

4. Instruktører i verdensklasse som har faglig tyngde og praktisk erfaring. Alle instruktører tilfredstillerer kravene for å bli trippel akkreditert.

5. Med over 8000 studenter og 40 000 alumni er SKEMA Business School en internasjonal anerkjent skole. Executive MBA studiet i prosjektledelse har deltakere fra hele verden. Så langt har over 40 deltakere fra ulike organisaasjoner i Norge tatt studiet, og det har utelukkende vært positive tilbakemeldinger.

6. Programmet består av ulike e-læringskurs, webinarer, innleveringer og klasseromssamlinger og har en varighet på 18 måneder. Studiet er lagt opp for travle fagfolk og lar seg kombinere med jobb og privatliv.

Last ned brosjyre for Executive MBA i prosjektledelse

Temaer: Executive MBA


Kristine Lindeman

Skrevet av Kristine Lindeman

Kristine er Content and Educational Manager i Metier OEC. Hun er ansvarlig for det pedagogiske fokuset i vår kursportefølje og har lang erfaring innen utvikling av nettbasert læring. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder for Mohive og Involve Learning. Kristine er en gladjente fra sørlandet som elsker friluftsliv og trening – noe hennes nye hund garantert vil dra glede av.

Mest leste artikler